duminică, aprilie 26, 2009

Leapşa

Hmm... am lipsit o vreme din cauza aceloraşi veşnice probleme pe care le am cu măselele. Am fost şi plecată... în fine. Cum am revenit, Adina a ţinut morţiş să mă informeze în legătură cu leapşa pe care o am de rezolvat.

1. Fiecare om care primeşte leapşa trebuie să completeze definiţiile celor 5 cuvinte primite şi să dea mai departe alte 5.
2. Definiţiile nu trebuie să arate stil dicţionar, ci să fie cât mai originale.

frumos - orice lucru în care se regăseşte o intenţie bună, o sclipire, un sentiment. Faptul că în acel lucru s-a investit o doză de simplitate şi  energie pur spirituală.

urât - crud, lipsit de inimă sau pur şi simplu fără  un bagaj emoţional.  Urât este un lucru care nu inspiră decât cercetare de suprafaţă, aparenţă, realizat  din motivare extrinsecă.

prietenie - legătură puternică între grupuri de două persoane sau obiecte ce are la bază înţelegere, susţinere, căldură sufletească, reciprocitate.

clipă - afect, stare trecătoare, impuls  veşnic întipărit în minte, înregistrare  pe o placă de granit, epitaf al unei morţi continue.

timp - alunecarea involuntară a omului spre trăirea imediat următoare păstrând-o totuşi în amintire pe cea care tocmai s-a pierdut... un fel de nimic după care toată lumea aleargă disperată sperând că va afla totuşi ceva.

Hmm,  predau leapşa lui Cristian B. cu următorii termeni: încruntare, naştere, regret, pace, tăcere2 comentarii:

cb spunea...

imi pare rau, nu m-ai nimerit bine :) nu comentez lepse :)

incruntare - in-flew-enza mintii
nastere - ceva opus lui cioran
regret - o incercare de anti clockwise
pace - nevoie stringenta de iarba
tacere - nevoia de a zbura

Verdeaţă spunea...

:))

Faptele ne definesc

Nu este zi în care să nu am cel puțin un lucru pe care să vreau să îl fac public... și cu toate astea, cu greu găsesc un moment să mai înre...