marți, martie 28, 2017

De neînvins

Caut mereu, fără încetare... Caut cuvintele perfecte. Sunt conștientă de valoarea fiecărei clipe, știu că tot ce ne înconjoară acum, mâine se va metamorfoza în altceva. O mică omidă... Se hrănește pentru a deveni cocon. Apoi timpul își pune amprenta, șlefuind mătasea până ce din exuvii răsar, timide și puternice, aripi. Odată spartă bariera lumilor, zborul devine inevitabil, o realitate incontestabilă de o frumusețe rară.
Printre culorile difuze ale soarelui... Se nasc zilnic speranțe. În fiecare zi, în noi se antrenează un viitor fluture care vrea să spargă carcasa rigidă a fricilor imprimate de societate... Și să se înalțe cât mai mult.
Doar cei mai norocoși înțeleg principiul abundenței care spune că lumea este suficient de mare pentru ca fiecare din noi să ajungă exact pe acea frunză pe care și-o dorește, indiferent cât de sus. Visele care par imposibile... Sunt cele care ne înalță. Nu avem voie să abandonăm, să ne dăm bătuți sau să renunțăm la visul nostru.
... Let's dream impossible!

Niciun comentariu:

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...