sâmbătă, iulie 15, 2017

Ai trăit degeaba dacă nu ai făcut asta!

Mă tot abțin în ultima vreme din a-mi exprima cu adevărat părerea vis a vis de fenomenele sociale din actualitate... Dar, recunosc, că deja îmi depășește puterea de abținere și răbdarea.
Încerc să îmi dau seama de ce americanii joacă, în momentul de față, rolul "maimuței" și se lasă fotografiați și, mai ales, deranjați, de tot felul de indivizi și individe care nu au niciun fel de legătură cu tot acest context socio-politic. Adică înțeleg prezența unor oficialități, înțeleg decența interacțiunilor...dar nu înțeleg ce e cu trendul acesta care inundă Facebook ul: poza cu militarii.
Așa se face că astăzi, oricine ai fi (dacă mai ai norocul să mai fi și din Vâlcea, atunci cu atât mai bine) TREBUIE să te pozezi, domn'le, în postură de șmecher... Lângă un militar american. O astfel de poza creste bine valoarea... În ochii mamei.
Mai departe ajung doar la concluzia că mulți oameni nu au de lucru și au prea mult timp liber. Și așa revenim la șomaj, la politică și la dureri de cap...

...e trist, dar asta este cultura noastră... Aparent.

Niciun comentariu:

Un nou mod al statului de a enerva cetățenii...

... îi vânează să îi enerveze inclusiv pe internet! Uneori am senzația că la capătul celălat al sistemului bugetar există o forță malefi...