luni, noiembrie 17, 2014

Habemus Imperator

Am stat ieri până aproape de miezul nopţii să urmăresc reacţiile. Radiam de bucurie. Eu şi probabil milioane de tineri care au luptat pentru ţara şi viitorul lor. Este pentru prima dată când cu adevărat sunt mândră de generaţia mea, când recunosc că am curaj să privesc înainte. Nu ştiu dacă e vorba de rigoarea nemţească, de spiritul puternic sau un altceva, dar am avut încredere şi sper să nu îmi fie înşelată. Văd cum s-a metamorfozat Sibiul. Văd cum în 25 ani ţara a devenit o epavă. S-a furat tot ce putea fi furat.  Mă bucur să văd că totuşi nu ne-au fost furate sufletele! Mă bucur să văd că ne permitem să decidem viitorul nostru. Aveam nevoie de un om care să lupte independent pentru binele ţării... şi mai puţin pentru cel personal.

Acum aş vrea să văd că eforturile acelor tineri frumoşi din diaspora şi din ţară, care au ieşit în stradă, sunt fructuoase. Aş vrea să cred că pe Ponta nu-l va mai prinde 22 decembrie în fruntea Guvernului. Aş vrea să cred în dizolvarea Parlamentului. Politica românească ar trebui să se transforme în politica poporului căci, pentru prima dată în 25 ani, s-a dovedit că tinerii nu mai pot suporta nedreptatea. Ne-am săturat toţi de politică şi de politruci. Vrem dreptate pentru toţi. Vrem corupţie zero... vrem să trăim într-un stat de drept.

Chiar şi ei, membrii de partid... chiar şi ei se tem. Când puhoiul de oameni revoltaţi striga în faţa sediului de campanie al PSD, am trăit emoţiile decembriste. Un Iliescu scos prin spate, un Ponta morcovit şi un Dragnea negru de supărare. Sunt conştienţi că majoritatea vor ajunge să-şi îmbrăţişeze fraţii de partid în puşcării... Se va face dreptate!

Sunt fericită şi încrezătoare. Îmi place să cred că în sfârşit copilul meu se va naşte într-o Românie a lucrului bine făcut. Nădăjduiesc că aşa va fi!

Felicitări popor! Felicitări domnule preşedinte!

Un comentariu:

Charle M spunea...

Sa ne ajute Dumnezeu sa scapam o data pentru totdeauna de raul bolsevismului si securismului. Doamne ajuta!

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...