duminică, ianuarie 25, 2009

Mda.

Anxietate, pudoare, teamă... iar încep?! :)) Şi totuşi am forţă să râd şi să mă comport mai mult decât normal. Nu înţeleg, nici nu vreau şi nici nu încerc. L-am luat pe "NU" în braţe, aparent. Câte încercări, câte chestii la care nu pot efectiv renunţa, că d'eh! Am principii. De fapt caut motive să mă enervez că prea am fost toată săptămâna bine dispusă.
Hmm... şi sunt atât de liniştită, chiar... zâmbesc! N-ai zice că în mine fierbe apa mai sus de 100 grade C sau că îmi tremură şi tălpile de cât de mult îmi doresc să trântesc ceva dar... mi-e lene. Nu mă exteriorizez, n-am chef. Prea am stricat multe pentru prea puţin. Acum e chiar inutil. Poate aşa învăţ să mă temperez... şi să nu mai exagerez atât! Un atac la persoană e suficient. Aşa sunt eu... :P nu mă las până nu-l fac pe celălalt să se simtă vinovat şi - de ce nu - mai prost decât m-am simţit eu.

Crap! Când ai probleme cu gâtul, un kiwi poate face mai rau decât H2SO4 turnat pe gât :)). Gata, asta m-a înveselit. Sunt masochistă.

4 comentarii:

Adina spunea...

Aparent,toată lumea îl ia pe Nu in brate."Nu" a devenit un mod de viaţă.Îmi imaginez o lume în care oamenii se salută prin Nu: "Nu,vecine!","Nu şi ţie,vecine!"
În fine,lucrul cel mai important e că zâmbeşti...chiar daca zâmbetul întotdeauna ascunde ceva.Poate că peste puţin timp nu o să mai aibă nimic de ascuns.
Cât despre gât...e bine de ştiut.Deci,azi,fără kiwi pt mine şi presupun că şi pentru tine :D.

Grațiela spunea...

Nu iti dai seama cat imi vine sa rad acum... Ti-au trebuit petreceri >:)...

Grațiela spunea...

App... ca sa nu mai zica cineva ca nu e asa... Racii, si in paticular eu, sunt cei mai flexibili oameni. Secunda asta tipa si fac scandal, secunda imediat urmatoare rad si te intreaba de ce ai nervi (dupa ce ei ti i-au facut)... Specialitatea noastra :X:))

Adina spunea...

Nu e de la petrece.De joi a cam inceput raceala sa isi faca simtita prezenta si nu prea da semne ca ar vrea sa plece.
Cat despre partea cu racii...stii ca nu te pot contrazice.

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...