duminică, martie 29, 2009

Cuvinte

 Sunt obosită, sunt zob. Nu ştiu însă de ce. A fost o zi frumoasă, am mai înregistrat un episod... Mi-e greu şi să mă gândesc cum după fiecare zâmbet mi se umple inima de tristeţe nejustificată. Sunt ok. Mi-e deja dor de tine... suntem în post... sărut = ispită = păcat. Ouff... simt cum un ceva îmi taie inima în bucăţi. E o chestie de moment. Nu-ţi place să pierzi timpul admirând, nu-ţi place să te plimbi sau să priveşti în jurul tău. Eşti flegmatic sunt melancolică... mi-e greu sau poate doar pretind... Va trece :). 


6 comentarii:

Stefy spunea...

eh...degeaba tii post, daca tot te gandesti acolo :)). Chiar radeam cu niste colege cand am intrat in post :)) faceau ele "nah..acu 7 saptamani pe uscat:)) "
las ca trece :*

Iulia I. spunea...

O sa treaca repede perioada asta >:D< mult mai repede decat ne putem da seama.

Iulia I. spunea...

Observ ca in partea dreapta unde e afisata acea intrebare legata de zodia cu care ne impartim existenta ... racii sunt extrem de numerosi ;;) semn bun :> :))

Grațiela spunea...

Ok fetelor, suna exagerat. Am aruncat si eu niste cuvinte... nu ma grabesc :)). Era ceva de amuzament mai mult, si chiar am scris cu un sentiment de mandrie fara de "celalalt"... imi place ca e cuminte si ma mai aduce si pe mine cu picioarele pe pamant... Deja isi ia viitoarea meserie in serios: preotia. Deci e normal sa vorbesc de post si de ispita...nu?

Stefy spunea...

oooooooo atunci da :))

Grațiela spunea...

:)) E bine, acum ma simt inteleasa corect :))

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...