miercuri, martie 04, 2009

Pauză

M-am gândit şi eu în sfârşit, după 8 ore de surescitare cerebrală, să iau o pauză... Ce aş putea face într-o pauză? Hmm... aş putea să văd ce vizite am mai primit eu zilele acestea pe site, că şi aşa abia mi-am reactivat urmărirea :lol:.

Azi am avut 562 vizite. Drăguţ... ^_^. În ultimele 5 zile numele meu s-a plimbat prin România, Ungaria, Italia, Moldova, Franţa, Germania, Spania, Suedia, SUA, Rusia şi Marea Britanie (în funcţie de numărul vizitelor).

În fine, cea mai amuzantă parte este verificarea surselor de trafic. Aici vorbesc de cuvintele tastate pe google, search şi ask, ce au dus spre www.gratielavlad.blogspot.com. Dintre acestea, foarte multe fac referire la Concursul de diaristică "Mihail Sebastian" (deci a fost folositoare postarea informaţiilor), la zodii şi superstiţii. Totuşi, cele mai fascinante au fost următoarele: "cum se fata balanta cu baiatu rac", "super stiti luna martie", "berbec psihologie inversa", "google.com", "de ce se enerveaza berbecii atat de repede", "search plase biodegradabile", "cascatu in ocultism", "you tub sint fat frumos". :))

Hmm... E bine dacă site-ul meu duce la google.com sau dacă devin consultant în ocultism. Ar fi drăguţ. Aştept întrebări în commenturi dacă aveţi :lol:... What I've done? o.O  


5 comentarii:

Iulia I. spunea...

Am o intrebare: De ce ?
Si acum sa revenim; impresionant cate nationalitati ai reusit sa unesti in comunitatea virtuala, marele si necunoscutul Internet si ... melodia asta era una din preferatele mele.
Imi place Lolita -cartea e ok, imi place ideea si toti se mira cum pot citi asa ceva; ei bine pur si simplu pot... cartea asta [e de la biblioteca] are lipite 3 fise de termene de restituire; deci a fost pur si simplu devorata de atatea priviri si maini :))

Grațiela spunea...

Nu stiu.

Cat despre carte sunt de parere ca fiecare om are dreptul sa citeasca ceea ce vrea. Stii ca a fost interzisa cartea in primii ani de la aparitie? In general frucutul interzis, marul oprit, este mai gustos >:) :)

Adina spunea...

Am vazut ceva de fata balanta:)) Sa inteleg ca fetele balanta sunt cele mai obsedate de astrologie?:)) Si fetele interesate de berbeci("berbec psihologie inversa").Teo?:>

Anonim spunea...

Linkin Parkkkk :X imi plaaaaaaaac

Grațiela spunea...

Vezi Adina? Toate fetele au de furca atunci cand au prieten berbec, d-apoi sot, tata si bunic si bunica?:)) Prezent!

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...