marți, decembrie 11, 2012

Afară ninge liniștit...

I've been kissed by a rose :x...

Ninge. Superb. Feeric... desigur, iarna ar fi nimic fără tine. Frigule, fii mai blând, nu toți avem pe cine ține în brațe.
Într-o singură oră s-a așternut o pătură de puf. Văzduhul tot e plin de îngeri de lumină, lacrimi calde coborâte spre uimirea noastră a tuturor, și spre deliciul deosebit al romanticilor.
Mi-ar plăcea acum să gustăm un vin de Bordeaux împreună, la scânteia caldă a șemineului... două cupe roși, două inimi calde... oh, iarnă! Poate iarna următoare.

Dragul meu, Charle... iartă-mă că te-am românizat... dar astăzi mi-e imposibil să te cânt în limba inimii tale. Azi sărut Parisul din depărtare și-l închid în gând. Azi te păstrez național... și puțin americanizat.



Ninge feeric! De-abia aștept Crăciunul! 

5 comentarii:

charle spunea...

Draga mea, Parisul va ramane Paris si acolo vom degusta aroma unui vignoble bordolez. Si nu va fi iarna viitoare, ci in amurgul varetec al unui Quartier Latin cioranizat, in apropierea unei Sorbonne referentiale si a unui Jardin de Luxembourg prin care au trecut pasii lui Cosette si a lui Marius de Pontmorency, toate tutelate de Notre-Dame. O iarna minunata si o atmosfera de basm, o poveste de jadis.

Grațiela spunea...

Mon Charle,

Ton message est magnifique. J'espere que l'hiver prochain nous trouveront dans l'atmosphere decrite par toi.

je t'embrasse

charle spunea...

On sera, ma chérie, à l'intérieur de cette atmosphère de conte. Je t'embrasse de tout mon coeur!

Grațiela spunea...

Tu es magnifique!

charle spunea...

Tu es beaucoup plus que magnifique. Tu es merveilleuse, ma chérie.

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...