joi, decembrie 27, 2012

Diverse

În ultima vreme, cam o dată pe lună, reușesc să redeclanșez faringo-laringita mea grozavă. Desigur, oricât de obișnuită aș fi, nu pot spune că nu mă jenează teribil și nu aș prefera să fiu sănătoasă. Cu alte cuvinte, astăzi nu mă simt grozav... dar asta așa, în loc de introducere.

Am ajuns și eu, nu de mult, acasă... și mă regăsesc înconjurată de toate cărțile pe care tot spun că le citesc / termin de citit... și nu mai reușesc. Mereu găsesc atâtea de făcut, mereu apar lucruri noi... și cultural stagnez. Nu am mai scris nimic nici la volumul la care lucrez, nu am mai publicat nimic... nici temele nu mi le-am făcut. Sunt în vacanță. Familia este acum prioritară... mai ales că acum am o familie extinsă, mult mai mare și mult mai cuprinzătoare. Am de citit niște cărți, de făcut niște recenzii, de publicat... dar nu găsesc timp! Trebuie să îmi reorganizez programul!!! Mă simt obosită.

Charle, uite melodia pe care o ascultam noi astăzi la masă și mă întrebai de cine este interpretată:


Ți-o dedic cu toată dragostea!6 comentarii:

Charle M spunea...

Multumesc din suflet pentru aceasta minunata dedicatie muzicala!
Imi pare rau ca stagnezi cultural: nu mai ai timp pntru a citi, a scrie, a publica si a ti face temele. E vina mea pentru toate acestea! Imi pare rau ca ai si aceasta afectiune faringo-laringiala care se declanseaza lunar in ultima vreme. La oboseala ta, nu am decat un singur antidot: dragostea mea!

Grațiela-Teodora spunea...

Dragule, asa cum ti-am mai spus... este un fenomen natural reciproc. Stii la fel de bie ca si mine ca fara tine probabil cresterea mea culturala ar fi insignifianta caci, desi deocamdata sunt blocata aici, tu esti sursa mea inspirationala si, mai mult decat atat, tu esti cel ce ma incurajeaza si imi da forta de a scrie. Este doar o etapa ce va fi depasita mai devreme sau mai tarziu. Sper din inima sa fie inainte de nunta, cu alte cuvinte... si nu pentru ca ma gandesc la mine, ci mai curand la tine care ai atatea proiecte in desfasurare din care te retin. Cat priveste antidotul oboselii mele, intr-adevar, dragostea ta este cea care imi da forta sa razbat si sa lupt. Iti multumesc pentru grija deosebita pe care ai avut-o fata de mine mai ales astazi :). Esti minunat!

Grațiela-Teodora spunea...

Hai ca am scris ca o analfabeta. Acum observ recitind... Sper sa prinzi ideile de baza si sa pardonezi lipsa majora a sensului. :">

Charle M spunea...

Draga mea, stai linistita. Le vom face pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu! Tu esti minunata si te iubesc!

Grațiela-Teodora spunea...

Sunt convinsa ca Dumnezeu va avea grija de noi, cum a avut si pana acum si cum are mereu!! :* Si eu te iubesc!

Charle M spunea...

Te iubesc!

Un nou mod al statului de a enerva cetățenii...

... îi vânează să îi enerveze inclusiv pe internet! Uneori am senzația că la capătul celălat al sistemului bugetar există o forță malefi...