joi, decembrie 27, 2012

Diverse

În ultima vreme, cam o dată pe lună, reușesc să redeclanșez faringo-laringita mea grozavă. Desigur, oricât de obișnuită aș fi, nu pot spune că nu mă jenează teribil și nu aș prefera să fiu sănătoasă. Cu alte cuvinte, astăzi nu mă simt grozav... dar asta așa, în loc de introducere.

Am ajuns și eu, nu de mult, acasă... și mă regăsesc înconjurată de toate cărțile pe care tot spun că le citesc / termin de citit... și nu mai reușesc. Mereu găsesc atâtea de făcut, mereu apar lucruri noi... și cultural stagnez. Nu am mai scris nimic nici la volumul la care lucrez, nu am mai publicat nimic... nici temele nu mi le-am făcut. Sunt în vacanță. Familia este acum prioritară... mai ales că acum am o familie extinsă, mult mai mare și mult mai cuprinzătoare. Am de citit niște cărți, de făcut niște recenzii, de publicat... dar nu găsesc timp! Trebuie să îmi reorganizez programul!!! Mă simt obosită.

Charle, uite melodia pe care o ascultam noi astăzi la masă și mă întrebai de cine este interpretată:


Ți-o dedic cu toată dragostea!



6 comentarii:

Unknown spunea...

Multumesc din suflet pentru aceasta minunata dedicatie muzicala!
Imi pare rau ca stagnezi cultural: nu mai ai timp pntru a citi, a scrie, a publica si a ti face temele. E vina mea pentru toate acestea! Imi pare rau ca ai si aceasta afectiune faringo-laringiala care se declanseaza lunar in ultima vreme. La oboseala ta, nu am decat un singur antidot: dragostea mea!

Grațiela spunea...

Dragule, asa cum ti-am mai spus... este un fenomen natural reciproc. Stii la fel de bie ca si mine ca fara tine probabil cresterea mea culturala ar fi insignifianta caci, desi deocamdata sunt blocata aici, tu esti sursa mea inspirationala si, mai mult decat atat, tu esti cel ce ma incurajeaza si imi da forta de a scrie. Este doar o etapa ce va fi depasita mai devreme sau mai tarziu. Sper din inima sa fie inainte de nunta, cu alte cuvinte... si nu pentru ca ma gandesc la mine, ci mai curand la tine care ai atatea proiecte in desfasurare din care te retin. Cat priveste antidotul oboselii mele, intr-adevar, dragostea ta este cea care imi da forta sa razbat si sa lupt. Iti multumesc pentru grija deosebita pe care ai avut-o fata de mine mai ales astazi :). Esti minunat!

Grațiela spunea...

Hai ca am scris ca o analfabeta. Acum observ recitind... Sper sa prinzi ideile de baza si sa pardonezi lipsa majora a sensului. :">

Unknown spunea...

Draga mea, stai linistita. Le vom face pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu! Tu esti minunata si te iubesc!

Grațiela spunea...

Sunt convinsa ca Dumnezeu va avea grija de noi, cum a avut si pana acum si cum are mereu!! :* Si eu te iubesc!

Unknown spunea...

Te iubesc!

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...