duminică, martie 01, 2015

O primăvară frumoasă!

Am uitat că este martie... întâi. A venit primăvara... străzile sunt pline de zambile și ghiocei. Șnururile purității se găsesc pretutindenea. Bunici și tați își învață copiii reguli de curtuazie. Toată lumea serbează.
E duminică. Duminica ortodoxiei... în care ne amintim cât de important este să ne ocrotim sufletele prin iubirea de aproapele.
Ce coincidență frumoasă! 1 martie, duminica ortodoxiei. Astăzi exersăm, încă o dată, trezirea la natură prin dragoste pură. De acum întregul univers renaște. De azi așteptăm doar vești bune.

Când mă gândesc că parcă mai ieri cântam... zeul Soare nu mai fură domnișoare, ele poartă mărțișoare, delicate și ușoare (pentru cunoscători), iar azi... mi-am pierdut cuvintele. Acum învăț limbajul îngerilor.

Dincolo de amalgamul din capul meu, vă doresc tuturor, mari și mici, mame și tătici, bunice și bunici... o primăvară plină de îmbobociri, să puneți început bun tuturor lucrurilor... multă sănătate, prospețime, iubire și credință!

La mulți ani!

Un comentariu:

Charle M spunea...

La Multi Ani! O primavara a renasterii sufletesti, a bucuriilor si implinirilor!

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...