sâmbătă, ianuarie 31, 2009

Mai multă Verdeatza


Recent am avut o cădere... mai mult de pe scaun, m-am învârtit prea tare. Hmm... nu despre asta era vorba. Oricum, dau şi eu ca tot omu` search pe google: Verdeatza (cu alte cuvinte mă căutam pe mine) şi mare mi-a fost surprinderea când, în loc să văd sute de pagini ale egoismului meu, găsesc reţete culinare (dar să zicem că se scuză, nu sunt originală) şi... un tip! Un tip în mai multe rânduri, pe mai multe site-uri, îmi pătează imaginea. Nu mai sunt singura verdeaţă :((... dar nu sună puţin cam gay pentru un băiat să îşi aleagă pe post de pseudonim un substantiv de gen feminin? o.O Tot mai multe chestioare d-astea incorigibile pe netul ăsta. 

Na că m-am umflat în pene. 

În schimb am descoperit nişte bloguri geniale, lately, care mă fac să regret încă o dată că sunt fată. N-am voie să mă exprim atat de liber şi verde - că tot suntem în temă.

Hai gata, că n-am zis eu, aşa e textu` :)). Îl las p-ăla să se dea drept verdeatza pe site-uri de masturbare intelectuală (ha! Vezi să nu) şi eu rămân verdeaţă (... aia pe care o pune mama în ciorbă ca să dea gust. Sîc!)

- asta cred că vrea să-mi fie învăţătură de minte că prea sunt verdeatza, verdeaţă, pishica_mik, gratiela_vlad, theodorina, teogratzy ş.a. :))

7 comentarii:

Adina spunea...

Baiat Verdeata?Baiatul ala e fata[remember:))] ?

Grațiela spunea...

Ya, right :))

Iulia I. spunea...

Lasa lasa ca tu tot Verdeata noastra preferata esti si ala te-a plagiat :)) >:D<
[btw alea's toate id-urile tale o.O? si eu care imi faceam mustrari de constiinta ca am 2 :))) ]

Grațiela spunea...

Ehei, si mai sunt! =))))

Alexa Yaa spunea...

Lasa Teo, Gratzy, Verdeatza sau cum oi vrea tu sa iti zicem, k tot tu esti originala:))))Poporul te vrea verde si daca noi te vrem verde, Verdeatza2, asta despre care vb este un kitsch("Reproducere sau copiere pe scară industrială a unor opere de artă"). buey frate dar ai id la greu mah.....vb cuiva de pe aici...eu imi fac griji k am 2 si tu....:)))

Grațiela spunea...

Daca voi nu ma vreti, ... Eu ma duc sa-mi cumpar o cola. :)))

Ana Luiza spunea...

I know the feeling believe me... am dat si eu de o Lady Darkness si nu mi`a picat bine deloc... dar esti original prin felul cum iti prezinti nick`ul, nu conteaza ca il mai are si altcineva;)

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...