vineri, februarie 06, 2009

A...si sau a(nu)si

De câteva luni, de fiecare dată când mă vede, o vecină se minunează cât de mult pot semăna cu protagonista serialului dumneaei preferat: Asi - împotriva destinului. Mereu insistă să îl urmăresc pe Kanal D (din câte am înţeles) şi mereu uit. Astăzi, când îmi vedeam şi eu ca omul de treaba mea, mai exact mă duceam la bibliotecă să-mi mai iau încă o carte de psihologie, m-am întâlnit cu aceeaşi vecină şi desigur, cu aceeaşi întrebare „Graţiela, te-ai uitat la Asi?” „La ce să mă uit?” întreb eu parcă trezită din vis… „La Asi” insistă „Doamne, zici că sunteţi surori! Deci trebuie neapărat să te uiţi…şi e pe sfârşite!”.
Acum… nu am de gând să mă uit la film, însă de data aceasta curiozitatea mi-a fost stârnită la maxim aşa că primul lucru cum am ajuns acasă am dat un search pe google „Asi serial Kanal D” şi… am găsit. Am găsit şi nişte poze însă nu mi s-a părut o asemănare prea evidentă. Dacă tipa ar fi fost ceva mai pocită, poate că da… mai semăna, dar e chiar drăguţă :)). În fine, problema nu e aceasta ci faptul că am căutat serialul şi pe IMDB sperând ca totuşi să nu fie aceea protagonista. Am văzut în listă, la Asi numele turc: Tuba Büyüküstün. Pardon. Nu mă puneţi să-l pronunţ… şi după un click mi-a stat inima în loc. Poate că vecina mea pe undeva are dreptate. Actriţa este născută, surpiză, pe 5 IULIE numai că un deceniu mai devreme. Asta da, mă încântă.
Acum, aştept să văd părerea voastră, seamănă vreun pic ca mine? Aşa o să arăt eu când o să fiu de vârsta ei? :D :))

7 comentarii:

Adina spunea...

Tu semeni cu Alicia Keys,dar nu stia doamna aceea cum o cheama. ;)

Iulia I. spunea...

Ti-ai gasit sosia :> @-) :>
Stii asta caut si eu de ceva timp, dar la mine e practic imposibil :))

Grațiela spunea...

:)) Asa Adyna... stii tu de ce te iubesc eu pe tine :*:*

@Iulia... o sa o gasesti :)) Eu tot nu sunt convinsa ca semanam... da, sunt anumite trasaturi... dar nu stiu...
Macar e nascuta in aceeasi zi cu mine :D :))

Adina spunea...

Ma asteptam la raspunsul asta:)) Oare de ce?:)) >:D<

Anonim spunea...

Mey, chiar semanati :X adica eu chiar cred ca ai putea arata ca ea dupa cativa ani :-? nu e chiar sosia ta, doar oricum :-? hai ca mi-ai starnit curiozitatea, o sa ma uit si eu la un episod ;)) daca mai e serialul :))

Grațiela spunea...

Dragut! ;;)

Merci :*

Joc de nuanţe spunea...

auzi la ea =))
cica daca era tipa mai pocita =))

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...