luni, februarie 16, 2009

Irelevant

Hmm... îmi place să mă las purtată de mătase, să privesc moleculele de aer sub lumina pătrunzătoare a razelor de soare şi să parcurg speranţe şi vise amarnice. Deşi ştiu că e zadarnic. Ce mai e vis şi ce e realitate? că nu mai înţeleg nimic. Realizez acum că multe gânduri pe care le-am crezut, au fost numai în mine. Ar trebui să existe o barieră mai consistentă decât somnul, pentru elucidarea unor adevăruri negrăitoare. Sunt totuşi anumite lucruri pe care le cunosc şi le înţeleg, lucruri pe care singură le născocesc, precum vindecarea sau miracolul. Da, generate doar de supraeu şi practicate pe urmă de mine. 

Am visat azinoapte... multe. Deşi, unele chiar cred că au fost reale... sau nu. Mai contează? Mă duceam la medic să îmi dea acordul pentru a-mi relua activitatea şi îl primeam. Poate e un semn. De ce n-ar fi? Mă voi duce totuşi astăzi, chiar dacă ştiu că va trebui să ascult acelaşi monolog banal despre cât de mult îmi fac singură neplăceri prin încăpăţânarea mea, cum nu am voie să mă stresez, cât de important e să confrunt şi să distrug nu ştiu ce-ul meu "neurovegetativ" (cică e boală... şi e psihică)... şi alte d-astea gen "las-o naibii de şcoală/activitate/muncă voluntară/grijă etc" şi "mănâncă mai mult, nu mai face atâtea mofturi la mancare, să ştii că legumele nu au omorât pe nimeni" concluzionate prin "of măi Graţiela, ce să mă mai fac cu tine? Eşti un copil bun dar te distrugi singură. Sănătatea nu ţi-o va da nimeni înapoi". 

Oricum, orice ar fi, mă duc. Simt cum putrezeşte carnea pe mine în casă... sunt clautrofobă.


8 comentarii:

Iulia I. spunea...

[-( pai sa mananci legume ca nu-ti fac rau.
Chestiile verzi sunt sanatoase si ... naturale [ironic]si si .... bune ^_^
Acum pe bune; cu asta ma mint ai mei de ceva timp incoace si s-a ajuns la ceva mai grav: vreau sa devin vegetariana :))

Grațiela spunea...

Ce grupa sangvina ai? :)) Iti spun eu, A2 :))! Numai aia pot face asa ceva :))

CEi ca mine cu B3 nu au ce cauta la legume, suntem vantori. Eu mananc numai carnea din orice si fac circul de pe lume cand sunt obligata sa ma ating si de legume. Nu suport ciorbele, legumele, mancarea acrisoara sau dulceaga, iar amaruie nici atat. Am ft multe ifose cand vine vorba de mancare...
Nu ai sa ma vezi pe mine niciodata vegetariana :))...

Anonim spunea...

blue-guilty superba piesa :X
eu am ori A2 ori 01 dar nush :)))

Grațiela spunea...

Intr-adevar! Este foarte reusita piesa... A2 poate fi vegetarian :> mai usor decat restul...

Adina spunea...

eu am A2 :))) si pot confirma:d


"of măi Graţiela, ce să mă mai fac cu tine? Eşti un copil bun dar te distrugi singură. Sănătatea nu ţi-o va da nimeni înapoi"
Asa te certa ai tai?:-s Pot sa ma vopsesc blonda,sa stii:-s si mananc multe supe...si am ochii albastri:D

Grațiela spunea...

Nu, asa ma cearta medicul (care e de fapt o ea)...

Ai mei nu stau de discutii... :))

Iulia I. spunea...

Am 01 :))

Grațiela spunea...

Foarte bine, primii oameni... pastorii si agricultorii... tot e mai adaptabila decat b3:))...
Nu ma intelege gresit, dar pune-l pe T-REX sa manance floricele :))) si ai sa intelegi ce simt eu =))

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...