miercuri, februarie 04, 2009

Pasiuni

„Femeia nu numai că e capabilă să înţeleagă ce este spiritul de sacrificiu, dar ea ştie să se sacrifice.”
TURGHENIEV

Am făcut o pasiune pentru el. În fiecare dimineaţă când mă trezesc, primul lucru intru în bucătărie să mă asigur că e acolo. Nu ştiu cum ar fi viaţa mea fără prospeţimea-i specifică… senzaţia de „la fel dar… diferit” de fiecare dată, căci mereu e altul. Îi simt mirosul imprimat mereu în haine… mă trezesc cu mirosul acela şi tot cu el mă culc în gând, aşteptând cu nerăbdare dimineaţa, pentru a-l putea degusta. Azi, în schimb, am fost mult prea preocupată să vorbesc la telefon şi l-am uitat prea mult la foc. Şniţelul meu de pui s-a făcut scrum. Îngrozitor! Am să mă sacrific. Am trăit o traumă. Trec pe porc.


Off topic: Elena Cârstea - "Lasă-mă să te iubesc"

7 comentarii:

ionatan spunea...

Aseara te-am cautat...am vrut sa ma incalzesti, sa te simt aproape de pielea mea, unde ai fost...pijama afurisita?

Grațiela spunea...

Corect! :))))

Anonim spunea...

Te fereasca domnul de sacrificatu asta al femeii ca nu-i apuci sfarsitul.

Grațiela spunea...

:))) Chiar asa viespi sa fim? :))

sniteluldepui spunea...

Reteta Zilei

Se ia o bucata de muschi de porc...dupa 30 de min de cautat muschiul va multumiti si cu un pic de sunca..porc sa fie. Se marineaza dupa reteta originala Hot&Faty si se pune la "afumat". Se serveste in sange (preferabil al lui) cu un pic de verdeata...Hmm...cred ca tot mai bun e puiul (cu sau fara "legume" langa el). Pui sa fie.

Grațiela spunea...

Ahh... febletea mea :))

Evelyn spunea...

Melodia asta e printre preferatele mele!`:x

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...