joi, februarie 12, 2009

Recunosc, am greşit!

1:25 AM: Îmi complic existenţa, o fac cu pricepere sunt… specializat(ă)! Gata, acum am ales în sfârşit să-l ascult şi să-mi îngrop trecutul într-un cufăr aurit de unde nu voi mai scoate nimic din ceea ce provoacă suferinţă celor dragi.
Stau în pat, alcoolul îmi arde pielea într-un ritual fierbinte şi drag… au rămas degetele de la picioare şi umărul drept. Mă mănâncă. Nu mai pot gândi raţional. Surprinzător este că-mi pasă! Nu mai pot spune nimic în apărarea mea, nu are rost. Măcar de data aceasta voi renunţa să fiu eu victima. Am greşit şi… o dată în viaţă, recunosc.
Arăt ca un cartof descompus şi miros ca un ciorap nespălat. În sfârşit încetez să mai fiu egoistă sub pretext de incultură (sau de murătură mai curând). E incredibil cum niciodată nu e ceea ce vreau, dar de data aceasta mă simt in.

Ciudat e că azi mi s-a spart o oglindă în 4 bucăţi. Superstiţiile m-ar îndruma să cred că în 4 ani mă voi mărita. Hmmm, asta înseamnă cam pe la începutul lui 2013. Ehei… cine ştie ce vremuri mai vin sau ce mă mai aşteaptă până atunci… Un lucru e clar… Recunosc, am greşit!


6 comentarii:

Iulia I. spunea...

Eu stiam ca daca spargi o oglinda ar inseamna mult ghinion o.O sau si tu [ca si mine] crezi doar in superstitii ce aduc noroc [a se sublinia cuvant "doar"]?!

Grațiela spunea...

:)) Optimista din fire :))

Grațiela spunea...

Si eu stiam initial de ghinion... dar 4 persoane diferite mi-au zis de faza cu nunta... si ca la ele s-au aplicat... asa ca... ma gandesc si eu la ce e mai bine... ma marit =))))

Anonim spunea...

aaaaa deciiiii :)))) nu stiam de faza cu nunta...hmzzzzzzz interesting o sa tin cont...insa nu imi doresc sa sparg oglinzi :))

app de superstitii azi e vineri 13 :>

Grațiela spunea...

Chiar la asta ma gandeam acum...

Citesti minti :))

Anonim spunea...

da da ...le citesc :)))

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...