marți, martie 31, 2009

Panică

Nu pot să înţeleg... se presupune că eu ar trebui să fiu relaxată, liniştită pentru a putea da randament. Ori... nu sunt deloc aşa. Nu numai că nu îmi intră nimic în cap dar nici nu mă pot concentra. Pe zi ce trece sunt tot mai tensionată, visez tot mai urât, mi-e frică. Doamne... de când am devenit eu astfel? Nu sunt în stare să păstrez un optim motivaţional, îmi doresc tot mai mult să reuşesc dar sunt covinsă că dacă voi continua astfel, nu voi reuşi decât să cad în derută şi să îmi pătez toată imaginea de sine. Mai sunt două săptămâni. Am materiale cât cuprinde. N-am linişte. Cum aş putea-o dobândi?

PS: Am visat azinoapte că aveam pojar şi mi se înmulţeau bubele în fiecare secundă, eram plină de astfel de intruşi... alergam spre medicul de familie şi plângeam că nu voi mai ajunge la naţională că am pojar... Deja nici noaptea nu mai sunt lăsată în pace de griji. Şi supraeul meu e tensionat, sau poate doar îşi bate joc de mine (aceasta ar fi o explicaţie mai apropiată de adevăr decât aceea a simbolurilor: bube - bani... bani? De unde?:)) )

4 comentarii:

cb spunea...

stai linistita. :)
ce se intampla in 2 saptamani?

Grațiela spunea...

Va fi Olimpiada Nationala de Psihologie..

Iulia I. spunea...

Asta e starea de dinainte de ONP sau partea negativa a acestei experiente :)dar va trece lasand loc altor sentimente: incantare, s.a.m.d
Bafta >:D< iti tin pumnii si o sa-ti trimit mesaj de incurajare [e cumva pe 14 aprilie proba ?].
Hugs !!!

Grațiela spunea...

Pe 14 sau pe 15... la cum se tot schimbă metodologia nu ştiu să afirm ceva sigur. În orice caz, mulţumesc pentru încurajare. Am vaga presimţire că o să o dau în bară rău de tot având în vedere că e baremul oarecum diferit de ce ai putea crede la citirea subiectului. Adică ceea ce se cere este mult mai puţin important decât mijloacele folosite în evidenţierea acelui lucru.

Măh rog, deja debitez... Plus că am multe de spus şi timp cam puţin.

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...