vineri, decembrie 21, 2012

Mon beau sapin...

Primul brad a fost împodobit! Misiune îndeplinită! Mai rămâne al doilea, în ajun. Cadourile sunt pregătite, Moșul se pregătește să umple casele de bucurii.

În ceea ce mă privește, astăzi am avut o zi foarte plină de atmosfera sărbătorilor. Iarna și-a pus pe deplin amprenta asupra micuțului nostru oraș. În magazine roiesc, cu mic, cu mare... viitori moși. Unii cumpără pentru copii, alții pentru soți, iar cei mai puțin norocoși își dăruiesc lor înșile cadouri. Oricum ar fi, banii circulă.

Revenind. Cine mă cunoaște are idee că pentru mine ritualul împodobirii bradului este unul extrem de important. Nu îmi place să îmi ia nimeni această bucurie și nu îmi place să împodobesc bradul singură și oricum.... ci pe fond de clopoței, muzicuțe și fulgi de nea: cu alte cuvinte, fără colind nu percep împodobirea.
Anul acesta, colindele au fost alese de Charle. Așadar, primul brad a fost îmbrăcat pe ritm de Cargo. Vă invit la audiție!




Împodobire și... cadouri! Dar mai întâi să aranjăm și al doilea brăduț!






7 comentarii:

charle spunea...

Le beau sapin attend le Père Noel.Charle devine un personaj de basm: real si atipic - colinde pe orchestratia celor de la Cargo. Bucuria impodobirii bradului - le sapin - e una de nedescris. A trecut si apocalipsa si il asteptam pe Mos Craciun! Nasterea lui Hristos e aproape! Sa ne bucuram si sa l slavim impreuna cu cetele ingeresti! Sa cantam Excelsior! Ad majorem Dei gloriam

Grațiela spunea...

<3 Si uite cum realizeaza omul ca Facebook-ul controleaza vieti. Cuvintele devin tot mai greu de utilizat. Cautam un buton de like.

Oricum, superb comentariul tau. Iti multumesc. In privinta lui Charle... nu pot spune decat ca este un personaj de basm cat se poate de tangibil.

charle spunea...

Charle? Da, e un personaj... Dar esential e Craciunul si bucuria nasterii lui Hristos. Iar tu umpli aceasta bucurie!

Grațiela spunea...

Acea bucurie este incontestabila... dar cum as putea-o eu umple, dragule? Nu am niciun merit a ma alatura unei aprecieri atat de marete!

charle spunea...

Pentru mine, o umpli. Impartasim impreuna aceasta Bucurie!

Grațiela spunea...

Je t'aime!

charle spunea...

Moi aussi! Et je t'adore!

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...