luni, februarie 18, 2013

Revenire

Bună seara ție, cititorule!

Îți scriu de această dată știind că mă citești. Sunt bucuroasă, iar această bucurie îți este adresată. În urmă cu nu foarte mult timp am închis blogul din motive probabil foarte întemeiate atunci, însă străine mie acum. Între timp, cam la două zile, spre marea mea surprindere, am fost fluierată pentru acțiunea mea. Ceea ce înseamnă că ... nu scriam doar pentru mine și Charle (așa cum bănuiam - ah, și mama). Poate că eram puțin vexată de lipsa reacțiilor și am considerat astfel că urmărirea propriei vieți ar fi stupidă -cu toate că am observat utilitatea acțiunii abia când mi-am privit trecutul (și mi-am urmărit evouția).

În orice caz, datorită vouă, astăzi am hotărât că este timpul să revin. Sunt surprinsă, recunosc... și ce-i drept, deși nu am foarte mult timp liber -așa cum obișnuiam, îmi lipsea acest jurnal virtual.

Îți mulțumesc!
PS: Pentru delectare...


*Îmi cer scuze (față de cititorii pe care în mod normal nu i-aș tutui), pentru adresarea atât de personală.

3 comentarii:

Charle M spunea...

Salutam redeschiderea jurnalului, chiar in prima zi de vacanta. Mult spor la scris si cititori cat mai pasionati de frumos si cultivati pentru litere.

Grațiela-Teodora spunea...

Vacanță pentru central-vestici. Bucureștiul celebrează astăzi prima zi a semestrului par (II,IV,VI etc în funcție de anul de stiudiu).

Îți mulțumesc, dragule!

Charle M spunea...

Vacanta pentru cei osteniti, dupa sesiune. Reinceperea lucrului pentru cei care s-au bucurat de vacanta.
Cat mai multe bucurii culturale!

Un nou mod al statului de a enerva cetățenii...

... îi vânează să îi enerveze inclusiv pe internet! Uneori am senzația că la capătul celălat al sistemului bugetar există o forță malefi...