duminică, aprilie 06, 2008

Mihail Sebastian

În perioada 3-6 aprilie 2008 s-a desfăşurat concursul naţional de diaristică "Mihail Sebastian", Suceava. Eram printre finalişti... dar nu m-aş fi gândit vreodată la ipoteza concurării împotriva atâtor elevi excelenţi, mai mari ca mine, şi cu un bagaj superior de lecturi.
Uite că am "intrat în pâine" dar nu mă pot abţine...
Deşi vremea a fost, aparent, nefavorabilă... am încercat să manipulez împrejurarea astfel încât să aduc "tot răul spre bine"! Şi uite-mă-n dimineaţa zilei de 5 aprilie, în sala de examen. Am crezut că vor fi două secţiuni, aşa cum s-a întâmplat în prima etapă a concursului, dar... s-ar părea că acestea s-au "îmbinat", astfel încât a trebuit sa ma confrunt cu 19 elevi (dintre care numai 2 de clasa a IX-a), în loc de 9! În orice caz, vremea a fost (din acest punct de vedere) de partea mea şi m-a inspirat în redactarea unui jurnal... al lui Bacovia!
Rezultatul celor două ore de concentrare şi a sutelor de ore de pregătire, a părut să fie apreciat pozitiv de către juriu care... mi-a premiat lucrarea cu... Marele Premiu! Desigur, nu aş fi ajuns aici dacă în spatele meu nu ar fi fost munca şi nervii investiţi în mine de doamna dirigintă Luminiţa Mănescu, o persoană deosebită, în direcţia căreia aş dori să transmit toate meritele şi... felicitările!
În curând voi scrie şi câteva peripeţii...sau amintiri, prietenii legate în câteva zile, dar mai ales... subiectul! (asta după ce îmi încarc bateriile!)

(vezi link: aici )

2 comentarii:

Andreea-Otilia spunea...

Felicitări! Ţine-o tot aşa! :)

Grațiela spunea...

Mulţumesc frumos!

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...