joi, august 11, 2011

Inca un top




In ultima perioada m-am uitat excesiv de mult la filme... si nu o data m-am regasit atrasa de anumite personaje din acestea. Nu stiu viata reala a actorilor, insa rolurile jucate sunt extraordinare. Felicitari scenaristilor, actorilor si regizorilor... <3

Locul 10: Sheldon Cooper (Jim Parsons) - Spre deosebire de restul celor ce se vor regasi in topul meu, Sheldon nu lupta pentru dragoste, razbunare... de fapt personajul lui este de un egoism si o ironie superbe. Replicile, actiunea, sarcasmul... il transforma intr-un "geek" de nota 10 ce nu poate sa treaca neobservat. Nu poti sa nu te indragostesti de el!




Locul 9: Sam Winchester (Jared Padalecki) - Inalt, zambet frumos... ah stai nu asta era :)). Personajul este de o sensibilitate ce nu poate trece neobservata. Are puteri pe care stie cand sa le foloseasca, incearca sa traiasca o viata simpla insa ajunge sa lupte impotriva fortelor raului pentru a-si razbuna mama, prietena si tatal.



Locul 8: Viktor Navorski (Tom Hanks) - Emigrantul fara viza si drept de intrare in America, personaj principal al filmului "The Terminal", Viktor reuseste sa invete limba engleza citind stirile din aeroport, se lupta cu antipatiile nationaliste, se indragosteste, sufera ... si totul pentru a putea indeplini un vis maret: totul pentru a intregi amintirea tatalui sau. Un film superb, un personaj pe masura!



Locul 7: Carlton Banks (Alfonso Ribeiro) - Personaj secundar al serialului "Fresh Prince of Bel Air" insa de o naivitate si frumusete interioara iesite din comun. Imi aminteste exact de cei mai frumosi ani ai vietii... pe care ii si traiesc :))... Pur si simplu imi vine sa il imbratisez de fiecare data cand apare pe ecran.



Locul 6: Henry Roth (Adam Sandler) - "50 First Dates"... desi este specific tuturor personajelor interpretate de catre Adam Sandler sa se prosteasca si sa fie reprezentate ca familiste, indragostite samd... acest personaj depaseste foarte multe limite fiind foarte greu de scos din fictiune... el se indragosteste de o straina bolnava si lupta in fiecare zi pentru a-i face viata mai frumoasa. Splendid.


Locul 5: Alex Fletcher (Hugh Grant) - "Music and Lyrics" a fost mereu unul din filmele mele preferate datorita acestui personaj a carui viata deloc admirabila reuseste sa se schimbe in final din dragoste. Dupa ce tip de 4 decenii se bucura de celebritate si se amageste ca singuratatea nu este un lucru chiar rau, ajunge sa se indragosteasca de o fata simpla, naiva si aparent prostuta, regasindu-si speranta prin dragoste "All I wanna do is find a way back into love, I can't make it through without a way back into love..."



Locul 4: Denny Duquette (Jeffrey Dean Morgan) - Desi poate in renumitul serial "Grey's Anatomy" as fi putut sa ma concentrez mai mult asupra lui Derek Shepard, am preferat sa raman la acest personaj episodic ce este adus in atentia publicului prin sipla dar superba poveste de dragoste cu una dintre interne. O relatie interzisa, platonica, insa de pe urma careia ramane o urma imensa de durere si sentiment. Nu stiu cum se face dar pe mine m-a cucerit definitiv chiar prin putinele aparitii... extraodinar rol, extraordinar actor.




Locul 3: Clyde Shelton (Gerard Butler) - In "Law Abiding Citizen" chiar s-a intrecut pe sine insusi. Cu mult curaj, multa dexteritate si 10 ani de studii, inginerul reuseste sa lupte impotriva sistemului, sa il rastoarne complet si obtine dreptatea si razbunarea. Lupta pentru femilie va fi mereu o tema adorata de mine.



Locul 2: Marshall Eriksen (Jason Segel) - Cel mai sensibil si mai dragut personaj al serialului "How I Met Your Mother" m-a cucerit total prin firea copilaroasa, dragostea mereu afisata, contrastul dintre aparenta fizica si aceea emotionala. Congrats for that!



Locul 1: Dominic "Dom" Toretto (Vin Diesel) - Protagonistul seriei Fast and Furious ascunde in spatele unui fizic lucrat si deloc neplacut, un caracter puternic, protector, mereu pe pozitie, generos, iubeste si apara adevaratele valori morale, lupta pentru razbunarea persoanei iubite... ce sa mai. EXTRAORDINAR!



Cheers! Propun pe fundal putina veselie:

Niciun comentariu:

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...