joi, martie 20, 2008

Consecinţe...

Mda... Puteam să pariez că aşa se va întâmpla... În fine, nu chiar aşa dar anticipam ceva rău din moment ce mi-am făcut testamentul. Mă bucur totuşi că ce am eu se poate trata: laringita şi faringita... răceală pură, se duc! Sinuzita?! Se operează imediat şi scap dar... otita, sau mai exact timpanul meu inflamat... mă îngrijorează .
Nu am stare! Dar trebuie să mă astâmpăr şi să putrezesc în pat... mi-e deja silă de mine! Cum mă aşez la calculator cum vine cineva şi mă trimite înapoi în cosciugul ăla, care deja mă înspăimântă! Vreau la şcoală! Vreau să fiu iar activă, dar ce mă fac cu ameţelile şi durerile de cap?
Audiograma ce mi-a fost făcută astăzi spune că am labirintul tulburat. Sunt nişte liniuţe roşii la urechea dreaptă în declin... e de rău nu?!
Cum învăţ eu acum pentru olimpiade când abia mă ţin pe picioare şi citesc printre rânduri? Sunt pierdută! Dumnezeule! Uneori chiar mă urăsc! Mă bucur că măcar nu am oreion, că am fost suspectată şi de asta!PS: Nu staţi în curent că o luaţi pe urmele mele!

7 comentarii:

chirca madalina spunea...

Ti-am mai zis: imi pare foarte rau ca te-ai imbolnavit iar!! Ma bucur..ca totusi mergem amandoua la olimpiada de istorie..Inca ceva: nu e vina ta..ca ai otita!! In fond gasesti solutii pentru orice problema! O sa treci si peste asta..si sambata( 29 martie) o sa fii fresh pt olimpiada de romana!!

Graţiela - Teodora Vlad spunea...

Ha! Cu ameţelile astea... nu garantez succesul! Acum, la tratamentul meu de 10 pastile, mă gândesc că îmi revin până pe 29 :-S

Petruţa-Maria Dobra spunea...

:( lasa mo gratzi ca te faci tu bine .... ne e dor de tine ...savii repede la scoala :X:.....te iubim muuult

Glodeanu Daniel spunea...

Da, da, sa te faci mai repede bine ca sa vezi fete umane :))
Succes maine la olimpiada >:D<

Graţiela - Teodora Vlad spunea...

:) Merci... O să mă fac oricum de râs :))) Nu am învăţat nimic... (da ştiu că am stat acasă dar am avut lucruri importante de făcut, de exemplu să ameţesc şi să dorm ...lol )

Mă iubiţi? Da, da... :* Mulţam! Mă face să mă simt mai bine :*

Petruţa-Maria Dobra spunea...

>:D< da mo Gratzi te iubimmmmm mult >:D< de tot :X::X si o sa te descurci la olimpiada sunt sigura:X::XX

Graţiela - Teodora Vlad spunea...

LOL... Eu nu dar măcar nu mă stresez... deşi mi-e urât rău :(... Toată familia a plecat la Cluj, eu am rămas acasă bolnăvioară şi mai trebuie să mai susţin şi un examen... :(

O să fie trist când voi ajunge iar acasă, la pastilele mele, la camerele mult prea goale şi voi vedea că sunt singură :(

Un nou mod al statului de a enerva cetățenii...

... îi vânează să îi enerveze inclusiv pe internet! Uneori am senzația că la capătul celălat al sistemului bugetar există o forță malefi...