joi, mai 29, 2008

Încă o carte...

Mă vait că nu mai am timp nici să respir, aproape că orbesc fiindcă sunt neascultătoare şi nu-mi menajez ochii, dar tot nu renunţ la cartea pe care am început-o de curând. [a nu se înţelege că am timp să fac ceva :))] Oricum, este vorba de o carte pe care am cumpărat-o mai mult pentru autor [citisem "Aberaţii de bun simţ" care mi-a plăcut mult] şi din fericire, nu am fost dezamăgită. Poate cu altă ocazie voi spune şi câteva cuvinte despre aceasta care, efectiv mă răscoleşte prin realismul său [să nu uităm că şi eu sunt o "scriitoare" surdă ce încearcă să transforme nimic vieţii sale în ceva...]. Cu alte cuvinte, aviz amatorilor de jurnale : Sorin Stoica - "O limbă comună"

"Toate astea sunt expresia durerii în fund faţă de celălalt, a indiferenţei faţă de celălalt, pe care încep să o simt şi de care încerc totuşi să scap. Neutralitate, detaşare, adică să ţi se rupă-n paişpe."

Niciun comentariu:

Un nou mod al statului de a enerva cetățenii...

... îi vânează să îi enerveze inclusiv pe internet! Uneori am senzația că la capătul celălat al sistemului bugetar există o forță malefi...