marți, mai 27, 2008

Trece vremea...


Când mai spunea mama că timpul trece extrem de repede, nu înţelegeam. Credeam că exagerează, că îşi face inimă rea numărând secundele... asta până am fost pusă în situaţia ei şi... am înţeles cât este de adevărat (şi greu totodată!).

Weekendul trecut (24-25 mai) am dat o fugă până la Cluj pentru a-l însoţi pe frate-miu la "balul de absolvire" a facultăţii. Pusă în faţa faptului împlinit am fost la un pas de a vărsa lacrimi de uimire şi fericire totodată... mai ieri mă învăţa să scriu şi să desenez iar acum... porneşte pe un drum important, pe o nouă viaţă!

Dar, independent de noi, viaţa merge înainte aşa că nu îmi rămâne decât să mă bucur de tot ce a fost şi probabil ce va mai fi şi să-l felicit... Aşadar, bravo Gabi! You're simply the best!!!

3 comentarii:

Constantinov Rada spunea...

Asa este.Timpul trece foarte repede, dar cei care au fost de la inceput alaturi de tine,vor fi mereu.Fratele tau a inceput ceva nou,insa va fi cu tine pana la capat!

Grațiela spunea...

Ireversibil s-a-ncheiat povestea...

Evelyn spunea...

Mult succes fratelui tau!

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...