vineri, iunie 11, 2010

Bilanţ

Uhmm... Azi am alergat continuu. Acum sper în sfârşit să pot da randament. Creieraşul meu a cam intrat în grevă.
Oricum, n-am să reproduc tot ce am făcut azi că nu interesează pe nimeni alergătura mea. Ideea e că oficial s-a terminat şcoala. Azi a fost festivitatea de premiere. În fine, judecând după faptul că luni plec la Focşani la acea sesiune de comunicări ştiinţifice, nu e chiar... gata. Dar măh rog. Sper şi eu.
Dar şi ce mă aşteaptă... pfff...

A fost drăguţ azi. Am luat premiul I (asta da realizare!). Diplomă căreia i s-a adăugat cea oferită de domnul prof. Luca pentru rezultatele de la psihologie şi de domnul inspector Sîiulescu pentru concursul la carei etapă naţională urmează să merg luni.
Mulţumesc!

E groaznic de cald. Nu mai suport. Şi ironia sorţii e că am mai şi răcit şi mă ustură nările cumplit şi mă arde gâtul.

- Mulţumesc Alex pentru că ai filmat. XOXO -

-- vroiam să mai scriu ceva. Dar am uitat. --

Oricum, a fost un an şcolar memorabil. Şi nu pentru rezultate, nici pentru internări şi nici chiar pentru proiecte şi deplasări... ci pentru tot. În ansamblu. M-am maturizat. Nu am scăpat de prostie. Din păcate. Ba chiar cred că s-a aprofundat. Mă domină (da, da, ştiu...).
Ar trebui să spun lucruri bune şi rele... Regrete, remuşcări.

Lucruri bune: am învăţat multe despre viaţă, am fost implicată în foarte multe activităţi extraşcolare, am ales în sfârşit pe ce drum merg (sper... aşa zic mereu), am iubit puternic şi asta nu m-a încurcat cu nimic în ceea ce priveşte rezultatele mele şcolare, m-am distrat de minune, mi-a făcut o grămadă de cunoştinţe, relaţii etc., am înţeles (dacă mai era cazul) că fără muncă nu reuşeşti nimic, am dovedit (încă o dată) că dacă vreau şi chiar mă interesează... pot!

Lucruri rele: Am lipsit foarte mult de la ore (şi asta nu ştiu dacă este chiar o chestie rea... dar având în vedere că mi-am supărat profesorii şi mai ales că unele absenţe au fost pe motive medicale... e aspect rău), am ratat o naţională din prostie. Poate chiar şi pe a doua. Am fost jemenfischista cu lucrurile care nu au intrat în "aria mea de acoperire" :)). Şi mai ales... am crezut că ştiu ce vrau de la viaţă, am pornit pe un drum, le-am neglijat pe restul ca în final să realizez că de fapt nu era ceea ce vroiam. Acum... sper doar ca acesta nou să se dovedească a fi mai bun.

Regrete... nu am. În general nu e bine să regretăm nimic.
Remuşcări... am. Şi încă multe. Mi-ar lua îngrozitot de mult să vorbesc despre toate aşa că mai bine să nu. Cele de bază sunt legate de faptul că mi-am stricat media pe al II-lea semestru (fiind chiar singura care a făcut acest lucru, restul mărindu-le... dar din fericire... nu mi-am stricat-o cu mult şi m-am menţinut pe poziţie). Alte remuşcări ar fi legate de faptul că m-a durut în cot. Şi abia acum simt consecinţele.

Ce urmează?
Focşani - naţionala, vizită la Călimăneşti - că nu se mai poate, învăţat intens la legislaţia aia... vreau 26 de puncte! CLAR! Majorat, luat carnet, CPE,CPE,CPE... ceva distracţie că e nevoie (mareeeee) şi până în decembrie mănânc engleză pe pâine că dacă nu-mi iau examenul... s-au dus toate visele şi toate speranţele şi tot... şi atunci chiar nu ştiu ce mai fac. Dar nu sunt chiar atât de pesimistă.

Well... cam asta ar fi. Ah şi mi-am schimbat tema blogului. A venit vara şi tânjesc după vacanţă. De-abia aştept... deşi nu se prea anunţă.
Cheers!

Niciun comentariu:

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...