vineri, iunie 13, 2008

La un grătar...

Ce lucruri deosebite se petrec la sfârşit de an... Abia acum, pe ultima sută de metri descoperim că în esenţa noastră suntem toţi... un colectiv şi ce e mai bine, acum... suntem uniţi!
Ieri trebuia să mergem la un grătar toţi dar din cauza furtunii ce, s-ar părea, ne-a trezit pe toţi la prima oră, petrecerea a fost anulată. Aici au intrat în scenă forţele! Colegii mei au reuşit să facă în aşa fel încât, în ciuda pasului stâng, să ne strângă pe toţi în jurul orei 11 pentru a ne relua intenţia. Nu regret acum, deşi m-am lăsat scoasă din casă destul de greu... Nici vremea nu a fost rea cu noi şi ne-a ajutat să avem parte de nişte momente de neuitat împreună! Am fost astfel 21 din 30... un lucru bun având în vedere că minoritatea absentă a adus argumente valide.
Impresii? Per total, totul a fost superb! Unii s-au distrat jucându-se, alţii... gătind! Cu alte cuvinte, distracţia a fost în toi... motiv pentru care sperăm la o astfel de reuniune cât mai curând posibil!












PS: Sper ca în cele din urmă să rămânem în aceeaşi formulă, fără a ne mai rătăci pe parcurs şi îmi doresc din toată inima ca toţi cei ce au de gând să ne părăsească, să analizeze mai mult situaţia! Vacanţă plăcuta şi... îmi veţi lipsi!

4 comentarii:

Tîlvîc Ovidiu spunea...

A fost foarte frumos, într-adevăr. Cum bine spuneai, ar fi bine să rămânem în aceeaşi formulă.

Grațiela spunea...

:) Sa speram :)

Ioan Daniel Glodeanu spunea...

Ce gatea toata lumea! :))

Grațiela spunea...

:)) Ha!

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...