vineri, iunie 20, 2008

O noapte... furtunoasă (la propriu)!

Eu reprezint o părticică din lume. În jurul meu se află lumea imensă, îmbietoare şi minunată, câteodată înspăimântătoare şi periculoasă. Ea există independent de mine dar totodată există şi pentru că eu exist. (Grigori Kapiţa - Vampirii energetici)


Cât de bine era până să aprind becul... eram exact în sfera mea, acolo unde mă simt mai bine: într-un întuneric absurd, înotând într-o mare de gânduri necurate. Atmosfera perfectă... sinistră! Fulgerele sunt singura sursă de lumină... ploaie... stropi lovind puternic şi un om disperat ieşind dintr-un taxi. Un fulger aprinde chipurile monocrome ale celor de la Linkin Park ce stau parcă să-mi încălzească ritualul demonic. E linişte... o linişte bolnavă tăiată de strigătul înfundat al unui tren. Urmează tunete, lumini, picături. Se revoltă cerul coborând în nuanţe uleioase de alb murdar peste oraşul ăsta jegos.
Mintea-mi e controlată de luna plină din spatele norilor care parcă trece prin mine şi mă transformă într-un demon. Zâmbesc întrerupt... sunt cu un pas înaintea ei pe front! Ploaia este de fapt răzbunarea mea, e sufletul meu ce a ieşit din corp pentru a face ravagii!

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...