sâmbătă, ianuarie 21, 2017

Keep that in mind

Orice om pe care îl întâlnim, la un moment dat, ne învață ceva... Indiferent că realizează sau nu. Dumnezeu face de așa natură încât să primim lecții in fiecare zi și din orice împrejurare.
Uneori nu o realizăm, nu suntem conștienți. Suntem obișnuiți să vedem în cei din jur normalul. Privim cu aceiași ochi cu care privesc toți ceilalți și nu avem curajul de a vedea altceva. Ne încredem in intuiții prostești și ne mințim că orice gest ce pare real... Chiar este.
Dacă ne-am educa să vedem adevărul, nu am mai fi nefericiți, neliniștiți sau nehotărâți. Însă cat timp oscilam intre realități impersonale, cat timp nu dorim să ne acceptăm nevoile interioare și ne lăsăm pradă voințelor colective... Nu avem cum să fim fericiți.
Încetează să vezi in ceilalți ce vrei tu...Și începi să vezi realitatea. Acționează cat inca mai poți, căci mâine s-ar putea sa fie prea târziu. Nobody likes to be taken for granted. Oricine se poate întoarce din drum dacă acolo unde se află nu are parte de reciprocitate. Keep that in mind.

Niciun comentariu:

Un nou mod al statului de a enerva cetățenii...

... îi vânează să îi enerveze inclusiv pe internet! Uneori am senzația că la capătul celălat al sistemului bugetar există o forță malefi...