vineri, februarie 10, 2017

Îndrăznește să fii mai bun!

Sunt sigură că ai auzit cel puțin o dată acea vorbă: „suntem media a cinci oameni din jurul nostru” sau „spune-mi ce prieteni ai ca să-ți spun cine ești”. Pentru unii, afirmațiile acestea sunt ostentative. Mulți se simt jigniți, pentru că sunt nesinceri atât față de ceilalți, cât și față de ei înșiși. Atâta timp cât această afirmație te jignește, înseamnă că ai o părere foarte proastă despre oamenii din jurul tău... și atunci, te întreb... de ce te înconjori de ei? Îi consideri idioți dar te consideri pe tine deștept/deșteaptă? Păi și atunci, tu ești deștept/deșteaptă doar pentru că ești cel mai răsărit/cea mai răsărită dintre ei? Haha, să-ți dau o veste. Ești cel mai deștept dintre proști (mergând pe algoritmul tău).
În fine, ideea de mai sus se aplică strict ipocriților. Sunt destul de sigur că printre cititorii mei nu se va regăsi nimeni în afirmația de mai sus, pentru că, în mare, cei ce se deranjează să citească astfel de mesaje sunt oameni curioși, oameni interesați de a obține know howul, oameni frumoși. Și, până la urmă, sunt prietenii mei, iar eu mă consider media lor...!

Tuturor ni se întâmplă uneori să fim la pământ: financiar, sufletește, fizic... Dar având susținerea corespunzătoare, ne ridicăm și devenim media celor ce ne înconjoară. Te întrebi de ce nu progresezi? Te întrebi de ce ești încă pe loc sau ai impresia că dai din rău în mai rău? Lasă-mă să te întreb... câți prieteni ai? Câți oameni pe care chiar te bazezi și pe care chiar i-ai considera sfătuitori ai? Hmm... nu știi? Puțini? Atunci ridică-te, uită-te în oglindă și gândește-te unde vrei să ajungi. Nu își fie frică să țintești cât mai sus. Te pot ajuta cei ce te înconjoară acum să îți atingi visul? Da? Atunci spune-le planurile tale. Nu? Atunci caută anturaje noi! Nu zice nimeni să schimbi fundamentul tău, schimbă doar acțiunile. Ajută-te să devii cea mai bună variantă a ta!
Vrei să ai succes? Înconjoară-te de oameni de succes! 
Vrei să fii fericit(ă)? Înconjoară-te de oameni fericiți și optimiști!
Vrei să ai o familie frumosă? Înconjoară-te de oameni care au familii frumoase!

Învață tot ce poți de la cei din jurul tău. Oamenii care te merită, te vor aprecia exact pentru ceea ce ești. Nu te limita la cât ți-au spus alții că ești! Alții te-au văzut strict prin ochii lor. Ei atât pot. Nu ar accepta ca tu să îi depășești. 
Dar TU ești propriul TĂU stăpân, iar succesul TĂU depinde STRICT de TINE! 

Prinde curaj să îți deschizi aripile și să te autodepășești! Nu îți fie frică, mereu se va găsi cineva să creadă în tine, dacă tu însuți/însăți crezi!



Am început să scriu acest articol ca debut al unui lung șir de lecții de viață pe care încă le experimentez. Datorez tot acelui grup extins de prieteni care m-au încurajat permanent și m-au adus astăzi și mereu aici.

Pentru aceasta vă prețuiesc și vă mulțumesc!

Niciun comentariu:

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...