miercuri, iunie 24, 2009

Sirenă sau balenă?

Am primit acum ceva timp următorul mail:
*Acum câteva zile, intr-un oraş din Franţa, pe un afiş cu o tanara
spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: **
"În vara aceasta ce vrei să fii: sirena sau balena?"

Se spune că o femeie tanara, ale cărei caracteristici fizice nu contează, a răspuns la întrebarea de publicitate în aceşti termeni:

"Dragă domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaţa sexuală foarte activă, rămân gravide şi au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira mările, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cântă foarte bine şi chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante şi, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apărate şi admirate de toata lumea.

Sirenele nu există.. Şi dacă ar exista, ar sta la coadă la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemă serioasă de personalitate:
"femeie sau peşte?".
Nu au viata sexuala, pentru că-i omoare pe bărbaţii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevărat, dar singure şi triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste? Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câştigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Aşa că nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astăzi, când o sa ma uit la fundul meu în oglindă, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "*


Acesta este răspunsul unei femei. Dar bărbaţii ce cred despre asta? Vă invit să citiţi părerea unui bărbat.

"Trist....iar ne gasim scuze, ca sa fim....obtuze!

Balena miroase a trandafiri?

Se distreaza de minune cu delfinii si se mira ca barbatul care o face sa vibreze fuge cu...delfinitele.
Alapteaza balenute micute si dragalase?
Noi le zicem vaci obeze...copii grasi si urati, ca ma-sa!

Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea?
Aiurea! Poate doar in desenele animate...Moby Dick (Penis; vezi, pana si in desene animate, balena grasa si frumoasa e ...mascul).

In plus aia gandeste cu ...fundul, ca in el a acumulat toata inteligenta care o face sa se indoape ca sa arate ca balena care oricum este si fara.

In concluzie, o balena buna e o balena moarta. Sapun, lumanari, seu pentru eschimosi. Atat! E o certitudine.

Sirenele nu exista....dar noi le visam, ca sa scapam de imaginea balenelor de langa noi"


Tu ce părere ai? :))

7 comentarii:

camelya spunea...

foarte tare asta :))) cand o sa am o parere exacta o sa mai scriu aici ;))

Verdeaţă spunea...

:)) O voi astepta. Initial m-a amuzat raspunsul femeii dar... oricat de mare doza de misoginism NU as avea in mine... tind (macar pentru ajutorarea procesului de autosugestie) sa dau dreptate barbatului :)).

sHaDoW gIrL spunea...

eu vreau sa fiu eu

Verdeaţă spunea...

;))

sHaDoW gIrL spunea...

:D

Adina spunea...

Amandoi au dreptate...mai ales barbatul:-"

Anonim spunea...

Intotdeauna >:) :))...

Un nou mod al statului de a enerva cetățenii...

... îi vânează să îi enerveze inclusiv pe internet! Uneori am senzația că la capătul celălat al sistemului bugetar există o forță malefi...