vineri, aprilie 17, 2009

Coincidenţe şi surprize

Ziua 2. Luni, 13 aprilie 2009. Adormisem abia la 4 şi ceva, iar trezirea se anunţa la 6 jumătate. Ochi injectaţi. Masa de dimineaţă a fost necesară dar nu şi suficientă :)). Trebuia să plecăm la plimbare dar vremea era destul de rece şi de mohorâtă. Unii s-au apucat de învăţat, alţii de povestit şi pe caz general de pierdut vremea.

Ne-am dus (cei care nu aveam ce să mai repetăm) la plimbare în cele din urmă în condiţiile în care ne mai era totuşi foame şi aveam câte ceva de cumpărat. În gaşca noastră a mai apărut un personaj nou: Răzvan din Târgu Mureş. Era colegul de cameră al băieţilor şi presupus adversar al echipajului de la cultură civică. Primul lucru pe care l-am sesizat când am făcut cunoştinţă şi care m-a marcat o vreme era asemănarea dintre el şi un foarte bun prieten (nu dau nume că se simte). Vocea, gesturile, zâmbetul... eram oarecum înfricoşată de această imensă coincidenţă.

După masă (care a fost destul de bună) ne-am gândit să jucăm cărţi. Buuun, dar de unde cărţi? Hai să mergem să cumpărăm unele, dar de unde? Din magazin în magazin, de la Chiţu până... în piaţă! Până la care era destul de mult de mers. Am luat cărţi şi alte fleacuri, am fost buzunărită, am mai dat încă o dată d**** Craiova dar mi-am revenit surprinzător de repede.

Jocul de cărţi fascinant şi extrem de amuzant :)). S-a sfârşit când a trebuit să plecăm la masă. De ce oare dimineaţa aveam decât o bucăţică de unt şi un gem iar seara două feluri consistente de mâncare şi desert? :)) 

Au urmat discuţiile filozofice, apoi despre filme şi altele dar nu am mai reuşit să rezist prea mult. La urma urmei a doua zi era proba deci trebuia să fiu fresh. Pe la 1 şi ceva m-am aşezat în pat. Tot echipajul Vâlcea cu cărţile sub pernă şi cu gâtul strâmb.






5 comentarii:

Iulia I. spunea...

Eu nu te mai recunosc :| ce ti-a facut iepurasul ???
Ai vazut ca nenea acela cu sapca [politistul] se uita dubios la tine ;))?
Intrebare: tu ai dat iepurasul jos de pe ...chestie [nu-mi dau seama ce e] sau asa era ... chinuit, stramb, rasturnat, intors, jos, tepos... :)) ?
Deci cine e in poza? [in afara de tine Si Mircea]

Iulia I. spunea...

Acum observ ca iepurasul e incruntat :))

Grațiela spunea...

Pai il strangeam de gat:>

LOL Abia acum observ oamenii din fundal :))) Doamne cati neni d-astia cu sapca erau in Centrul Craiovei..

Grațiela spunea...

In poza "de grup"? Pai... Eu, Liana (Lahovary - Economie), Mircea, Andreea (CNMB - C. Civica), Catalin (CNMB - C. Civica), Razvan (Tg Mures - C. Civica)

Grațiela spunea...

Iar tipa din iarba habar n-am cine e... dar era funny ca statea pe iarba si invata... in ciuda faptului ca era frig si plouase :))

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...