sâmbătă, aprilie 18, 2009

Indigestie

Ziua 3. Ziua cea mare, 14 aprilie 2009, marţi. Ora 6 trezirea, dată de altfel de o trâmbiţă de radio amplasat chiar pe coridorul etajului 3, unde ne făceam noi veacul. Nervi la prima oră a dimineţei. Masa: ca pentru regim şi puţin cam ciudată la gust. La ora 9 a trebuit să ne strângem în clase. Eram în sala 4 la fereastră. După ce am fost instruiţi ca nişte idioţi cum să ne scriem numele (pe al nostru şi nu pe cel dat ca exemplu) şi am aflat că suntem "o adunătură" din toate judeţele, ni s-au acordat 5 minute de libertate: fugi la baie! Se numeşte indigestie + mâncare veche + gastrită = VOMĂ. Revenirea mea de la toaletă a coincis cu sosirea subiectelor. Ameţeală generală, aproape că îmi venea să plec din sală neînţelegându-mi rostul în asemenea împrejurimi.
Subiectele: WTF? Model complet diferit, nou, ciudat, ambiguu... în concluzie: sunt o idioată. Nu înţeleg nimic. Dar totuşi hai să scriu tot ce ştiu legat de subiecte chiar dacă poate nu asta mi se cere. Oricum sunt distrusă. Şi dă-i şi scrie ca la judeţeană încă 15 pagini. Am ceva cu numărul 15.
Buun, s-a terminat şi asta. Afară toată lumea dezamăgită. Nu numai la psihologie subiectele lăsau de dorit, ci şi la restul disciplinelor. A urmat masa pentru care a trebuir să aşteptăm mai bine de o oră din lipsa spaţiului. Organizarea a lăsat mult de dorit. Au urmat alte plimbări, căutarea disperată a unei îngheţate spre satisfacerea poftelor lui Mircea. Am găsit o gelaterie din fericire chiar lângă teatru (unde trebuia să ajungem pentru a viziona "Romeo şi Julieta") deci am făcut două lucruri bune.
Piesa a fost foarte reuşită, actorii cunoscuţi. Lumea s-a dus după să mănânce o şaorma, timp în care noi, puştii (eu, Andreea, Răzvan şi Cătălin), am plecat spre internat sperând că vom prinde o masă ceva mai sănătoasă. Am primit o floare (pe care încă o mai ţin presată)... un gest foarte frumos la care nu mă aşteptam dar care a reprezentat o surpriză extraordinar de plăcută, am făcut pe psihologul, am revenit în cameră. gata. Trecuse proba, somn nu aveam, era un chaos total în internat, toată lumea o luase razna, cu siguranţă nu se putea dormi.
Chiar şi structura noastră a cunoscut unele modificări în funcţie de interesele fiecăruia. Noi 4 am rămas la 37 că vroiam să mai stăm de vorbă şi să jucăm jocuri şi ceilalţi 4 au rămas la 45 să vorbească despre diverse şi în cele din urmă să doarmă.
Toată noaptea am stat de poveşti, de teste psihologice şi de pictat (desenat).



4 comentarii:

Stefy spunea...

zi-neeeeeee rezultatulllll ;;)

Iulia I. spunea...

Deci faza cu indigestia e ceva normal in primele 10 minute ale probei nationale :)) eu tremuram pe scaun, imi era frig, ma durea stomacul, am terminat mai repede cu o ora fiindca am inteles ca mai aveam la dispozitie o jumatate de ora...deci am scris cam superficial :)) dar apoi m-am calmat ca prin minune :|
WOW ... si pe voi v-a dus sa vedeti "Romeo si Julieta" ? Asta vazut-am si noi si profu' O. adormise pe scaun si sforaia si am ras, dar finalul pervers si ... pervers ne-a socat :)) pe mine clar;eram mica :))
Abia astept sa citesc despre ziua a 4-a cand se va face lumina :> :)))

Grațiela spunea...

da, o fost pervers :D...
Eu aveam indigestie formata de luni... si marti am cam vomitat inainte de proba

Iulia I. spunea...

uufff >:D<
>:D< >:D<

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...