joi, aprilie 16, 2009

"Mi-ai văzut cumva chiloţii?"

Fie ei roz, roşii, cu dungi, inimioare sau buline, mai mult sau mai puţin adunaţi din plantaţia lui Mircea.

Well... Ca să se ştie, poate ar fi trebuit să încep cu asta dar schimb puţin ordinea. M-am întors de la Craiova acum 10 minute (17:33) şi m-am gândit să fac un fel de jurnal de olimpiadă. Sunt multe lucruri interesante de spus, multe idei de conturat şi suflări de tras. În fine, prima zi: duminică - 12 aprilie 2009 s-a desfăşurat sub influenţa lexemului cheie "chilot".

Plecarea a fost grea, căminul chiar în curtea liceului "Gheorghe Chiţu" unde urma să susţinem proba, masa ne-a întâmpinat. Au urmat camerele: 37 - eu, Liana, Adriana şi Andreea, 44 - Mircea şi alţii, 45 - Tibi, Cătălin şi (urma să aflu luni, din Mureş) Răzvan. 

Până acum nimic legat de chiloţi... dar totuşi injuriile, nemulţumirile şi reproşurile aveau în componenţă acest substantiv. Mircea este cel de la care a plecat totul, dar "o fost fain şi amuzant". 
Mai târziu, bagaj vandalizat cu o pereche de ... indispensabili neidentificaţi, pe coridor îşi face straniu apariţia o pereche, tot masculină, roşie şi... ca să fim suficient de marcaţi, la duş atârna boem un chilot negru. Da ştiu, dovadă de imaturitate. Nu am zis nimic de mâncare, căldură sau deschidere. Am mers direct la esenţă :)). Am să revin cu poze de la deschidere deşi ar fi fost simpatic să fotografiez acele obiecte necesare umanităţii.








5 comentarii:

Ioan Daniel Glodeanu spunea...

Pai si rezultatul? :)) Ala cred ca sunt curiosi toti sa-l afle.

Grațiela spunea...

Rezultatul e in ziua a 4a :))

Ioan Daniel Glodeanu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Stefy spunea...

sa ne spuiiiiii rezultatulllll

Iulia I. spunea...

Eu stiu :)) ... vad mai sus ca ai ucis un iepuras :| o sa scriu si acolo, dar pana atunci te mai felicit :)) deci: FELICITARI !!! si slava sfantului unt si chilot [indispensabil] ca nu ai ajuns la Economic- caminul de la Economic :)

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...