marți, iunie 16, 2009

16...


Este 16. Urăsc acest număr. De când am început să îmi ţin evidenţa zilelor am remarcat ghinionul pe care mi-l aduce această dată. Cred că mereu cele mai rele lucruri mi s-au întâmplat pe 16. Poate este coincidenţă... dar nu cred în coincidenţe. 7,16,25... le urăsc. Numerologie...7... sunt oarecum înconjurată de oameni ce poartă această cifră în destin, însă eu nu pot uita relele din aceste zile.
Sunt curioasă totuşi astăzi ce se va mai întâmpla... ce veşti proaste îmi vor doborî iar moralul pe care abia am reuşit să mi-l redresez. De obicei seara se dă totul peste cap. Totuşi trebuie să recunosc faptul că vârsta de 16 ani mi-a adus multe surprize plăcute. Nu a fost un an chiar ratat şi imediat ce am împlinit această vârstă am început să-mi cunosc şi partea frumoasă a destinului, chiar de a doua zi. Dar... mai am de purtat soarat lui 16 numai 19 zile. Pe urmă trec sub protectoratul lui 8 (17). Forţă materială. Poate anul acesta mi se activează şi marea piramidă de pământ din harta mea astrală. Mai ştii?
În fine, aştept să văd în afară de sănătatea mea şubredă, ce rău îmi va aduce această zi.

3 comentarii:

Daniel spunea...

De ce te afunzi in atatea superstitii si previziuni? Ce motiv ai avea pentru a nu le ignora pur si simplu?

Grațiela spunea...

Nu am motive nici sa le urmez nici sa le ignor. Cand ceva te-a marcat nu prea poti sa ignori. Eu cel putin asa sunt :D.

Grațiela spunea...

prefer sa ma astept si sa mi se dovedeasca mai bine contrariul decat sa mai iau inca o piatra in cap.
Dupa ce te arzi cu ciorba sufli si-n iaurt...

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...