luni, iunie 08, 2009

Cică

O zi nouă dintr-o săptămână nouă, un nou început. Nici nu am luat încă vacanţă că deja am uitat să mai păstrez noţiunea timpului. Eram convinsă că este duminică - bafta mea cu banda calendarului care arăta deja că trebuie derulat spre luni. Aşa mai ţin şi eu evidenţa zilelor.
Mă gândesc... la multitudinea de simboluri şi arhetipuri. La numerologie, la harta mea astrală... la casa a VIIa. Aş vrea să nu mai fie considerată pasiunea mea pt ocultism un viciu, ci poate numai un hobby.
Vreau să mă plimb, să îmi mai oxigenez puţin creierul, deşi de câteva zile stau numai la casă, la oxigen şi aer de munte. Superb.
Nu cred în horoscop (da ştiu, e ciudat să spun eu asta) - bine, poate decât în cel realizat de Urania... dar mă amuză ce spun cei de la 9AM despre săptămâna aceasta pentru nativii din rac (asta că tot vorbeam eu în incipit despre noutate...)

"Vă temeţi să luaţi iniţiativă la începutul săptămânii, dar astrele vă oferă nişte posibilităţi care nu pot fi ratate. Întâmpinaţi noua energie şi orientaţi-vă spre un nou început." - ce ziceam??
"Încă nu aţi scăpat de spectrul intrigilor şi bârfelor." - hmmm, mă întreb din ce direcţie vin dacă nu am scăpat de ele şi nici nu le ştiu. Poate şi pentru că nu îmi pasă...
"Starea de sănătate nu vă susţine eforturile pe care continuaţi să le faceţi de nevoie." - mi-a mai trecut răceala. Poate că încă mai am ganglionii inflamaţi şi nasul plin dar m-am acomodat
"Parinţii descoperă că nu mai pot comunica atat de bine cu proprii copii. Apare o dispută în familie, vă certaţi cu partenerul sau cu părinţii. Mereu vă simţiţi frustrată, dar nu faceţi nimic pentru calmarea situaţiei. O discuţie calmă şi raţională este mult mai indicată." - Dispută în familie? Scos din calcul. Nu concep. Dispută cu partenerul de viaţă... canci. Aaa da, Adina, iar mă scoţi din sărite? :)))
"Nu trebuie să vă neglijaţi sănătatea." - da bine, am mai auzit asta o dată. Tocmai am strănutat :))
"Miercuri sau joi, este timpul pentru un premiu - meritaţi o recompensă, nu?!" - ha, că aici m-a nimerit puţin. Cred că atunci se va încheia oficial anul şcolar 2008/2009. Iau premiu, da... yay.
"Planurile merg bine vineri şi sâmbătă şi aveţi abilitatea de a-i înţelege pe ceilalţi, indiferent unde vă aflaţi. Duminică, o abordare activă, cinstită, orientează lucrurile în direcţia cea bună." - mda. Sinceră să fiu, nu înţeleg nimic din acest fragment. N-am planuri. A ba da... probabil că o să mă pună mami să fac curat şi atunci o să apară şi dispută în familie cu această ocazie. Începe să se lege. Poate că e vorba de mamele rac ce nu îşi mai pot înţelege fiicele tot rac >:) mwhahaa... că sunt leneşe.

That's all folks. Mi-e incredibil de somn deşi abia m-am trezit. Trebuie să plec la Blacky... O să adorm în maşină şi nu o să mă mai trezesc niciodată :)).

6 comentarii:

Ioan Daniel Glodeanu spunea...

E bine... tu ai ramas duminica... eu sunt deja cu 2-3 zile inainte :)) Sau chiar mai mult tinand cont ca am intrat in program de vacanta.

Adina spunea...

:"> Da, da... ma simt:))

Adina spunea...

Bai...eu am fost in soc cand am observat ca toate chestiile scrise pe horoscopul de pe hi5 mi s-au intamplat... Dar celelalte au fost complet pe langa :)) uite ce imi spune : "Zi buna pentru afaceri.

Dimineata sunteti foarte optimist si aveti convingerea ca nimic nu va poate sta in cale. Va bucura si faptul ca relatiile cu persoana iubita merg mai bine.

Va sfatuim sa va pastrati realismul si sa evitati speculatiile. "
Da, siguuur :)) Am avut aseara un cosmar de imi venea sa ma dau cu capul de peretii cand m-am trezit, nu sunt deloc optimista, sunt doar plicitisita. Pe scurt, horoscopul e o porcarie, exceptandu-l pe cel dupa hi5 :-"

Grațiela spunea...

:))))
Mie ala mi se pare facut chiar ca sa te lase sa interpretenzi singur cum vrei numai ca sa ii dai dreptate. Adica nu iti zice nimic...

Grațiela spunea...

Oricum toate sunt bbbbbbullshit :)))

Doar Urania ce imi mai zice in fiecare saptamana ca imi merge prost...si ghici ce? Asa e:))
Ma linisteste ideea ca a spus ca atunci cand va intra soarele in semnul meu nativ imi voi mai reveni :D... Stii tu, ziua mea, chestii :))

julie spunea...

mie nu mi se potriveste deloc predictia asta,desi cred in horoscop(adica mai intreb si eu care ce zodie e) .

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...