marți, septembrie 01, 2009

Cât de frumoasă eşti...

Ce frumoasă e liniştea de după furtună când admiri curcubeul şi zâmbeşti. Simţi până în măduva oaselor aerul curat şi prospeţimea unei zile ce anunţă altele mai bune. Desigur, te bucuri şi nu te gândeşti când se va porni o altă ploaie fiindcă ştii că pe urmă vei avea aceeaşi satisfacţie, aceeaşi prospeţime. La fel e şi când iubeşti şi eşti nesigur dar apoi brusc celălalt îţi redă încrederea în tine şi în el şi simţi iar că eşti fericit şi ai un scop pentru a trăi. E superb sentimentul...
Respir uşurată. Aş vrea să mă culc dar numai gândul că va apărea dintr-o clipă în alta mă ţine trează. Am iar motive să zâmbesc şi chiar să râd de nebună la felinare, să mă întind a lene şi să îmi păstrez ochii deschişi.
Vreau să fiu fetiţa aceea cuminte şi răsfăţată, ca o pisicuţă să torc de bucurie în vederea stăpânului, să pătrund în întunericul din inima lui şi să văd cu ochii liberi fără a mă orbi, lumina... şi să rând... să râd mereu aşa cum o fac de fiecare dată când e lângă mine.
Deja sunt în stand by. Dorm... iepureşte.

6 comentarii:

Adi spunea...

Bucura-te pana mai poti... vine iarna si apoi va fi de rau. Hm...

Grațiela spunea...

Iarna mereu sunt fericita. Am o problema cu primavara si vara... le urasc... De-abia astept sa vina toamna/iarna :X

Adi spunea...

Eu ma gandeam ca vei raci... dar ma bucur ca urmeaza o perioada preferata pentru tine ^__^ ...

Grațiela spunea...

Eh, raceala e indiferent de anotimp... Si ciudat dar parca iarna am anticorpi mai buni:))... desi tot cred ca in curand ma voi reinterna ca iar nu mai pot sta cu dovleacul asta de cap in jos :)))

Adi spunea...

Ah... imi pare rau...

I wish I can visit :p

Sper sa te faci bine curand...

Grațiela spunea...

Merci frumos :D

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...