sâmbătă, decembrie 05, 2009

Leapşă ... de colecţie.

A pornit ca o provocare... o încercare de a mă interoga a unei prietene (Mari B.). Nu am ştiut să răspund. M-a provocat să o trasform în leapşă. Mă supun. Sună cam aşa:

A. Şapte lucruri pe care le-ai colecţiona de plăcere:

1. Maşini - păcat că s-ar uza şi probabil m-ar costa impozitele o groază dar tare mi-ar plăcea să am colecţie de maşini
2. Ceasuri - o altă foarte mare pasiune a mea... mai ales cele din colecţia Calvin Klein
3. Parfumuri - sunt încă în sfera marilor pasiuni
4. Indispensabili - de fapt, chiar colecţionez aşa ceva. Există atâtea modele, atâtea culori... şi spre deosebire de primele 3, aceştia sunt chiar uşor de achiziţionat. Nu necesită costuri prea mari.
5. Cărţi de psihologie, psihanaliză, astrologie ş.a.
6. Încălţăminte. Şi aşa de fiecare dată când se împiedica mami de câte un adidas sau o cizmă care nu îşi mai găsesc locul nici în dulapul de pantofi, nici în debara, ori când cer bani pt un astfel de articol de îmbrăcăminte nou, mă acuză că am deja o colecţie :)).
7. Cercei. Da... e ciudat... că niciodată nu i-am suportat şi nici nu port... dar mi-ar plăcea să am o colecţie imensă de cercei.


B. Şapte lucruri pe care nu le-ai colecţiona:

1. Mărgele. Le detest. Le detest. Le detest.
2. Publicaţii regulate. Nu îmi prea place să ştiu că îmi lipseşte ceva anume dintr-o colecţie... sau să fiu condiţionată de ceva.
3. Monede. Sunt plictisitoare. Am încercat cândva dar m-am lăsat.
4. Romane. Am şi eu biblioteca mea cu acele câteva pe care le-am considerat atât de bune încât să le deţin... dar nu cred că aş putea face o colecţie... adică să fiu pasionată de asta. Nu mă fascinează beletristica.
5. Mănuşi. De ce? Fiindcă sunt în pană de idei.
6. Prieteni :))... pot spune şi aşa... ştiu multe persoane care pur şi simplu fac colecţie. Eu sunt mai antisocială.
7. Haine. Mă încurcă.

C. Ai colecţionat vreodată ceva?
Ehei, multe chestii... dar cele mai consistente sunt colecţiile de timbre, vederi şi de şerveţele. Încă le am deşi datează cam de prin... paleolitic:)) când făceam schimburi cu Diana şi Octavia pe scară... ce vremuri. Ah şi mai am pe jos împrăştiată prin cameră o întreagă colecţie de pixuri consumate :))... mă mint că mai am pix şi în final tot n-am cu ce scrie.

D. Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată?
Ehh... sunt multe. De fapt dacă stau să mă gândesc bine cam toate cadourile mi-au plăcut. Nu sunt pretenţioasă şi apreciez gestul în fine. Acum, ca să aleg... îmi e greu. Toate au avut ceva special, şi s-au pliat perfect pe momentul respectiv.

E. Ce vrei să primeşti de Crăciun? Material... nu vrăjeli cu sănătate şi fericire...
Păi... Nu ştiu. Ar trebui să primesc ceva? Bine atunci... un autoturism diesel minimum anul de fabricaţie 2000, preferabil gama VW (VW, Audi ori Scoda) :)) şi eventual bani pentru benzină. Dar nu neapărat :)).
Altceva? :)) Calvin Klein Truth neapărat Man :)) nu îmi plac parfumurile de damă... deşi cele CK sunt în regulă şi eventual un ceas. Toate 3 la un loc. Prefer maşina roşie... şi să aibă fundiţă deasupra. :D
Nu sunt pretenţioasă. Nici materialistă =)).

Leapşa merge mai departe la Adina, Livia şi Evelyn.

Un comentariu:

Cristian spunea...

Mintea ta este un dar Dumnezeiesc :))

Sa imi spui ce ti-au adus mosii :-D

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...