marți, februarie 23, 2010

Mda.


Sunt zob. A trecut mult timp de când am mai fost atât de implicată într-un proiect şi mai ales de când am mai vorbit atât de mult la telefon. Nu prea mai eram obişnuită să-l aud sunând. Nu ştiu de ce dar mă simt vlăguită.
N-am chef să mă gândesc la metempsihoză. Nu am chef să mă enervez, nu am chef să mă gândesc şi nici timp să fac astea. Căci de aş avea, aş lăsa pe cineva într-o baltă de sânge fără motiv. Este interesant cum, de la o vreme, mi-a reînviat sadismul. Poate e adevărat. Eu nu voi fi chirurg, voi fi criminal. Şi dacă jocul ăsta prost de-a fanatismul şi pupatul în fund nu va înceta, cred că îmi voi aminti cum e să am o proastă reputaţie pentru nimic. Eh. Totuşi. Am să pretind că nu îmi pasă - fiindcă la urma urmei totul se datorează oboselii.
Şi totuşi, una din două trebuie să se retragă şi, pentru că nu am chef de jocuri tâmpite, cred că dacă nu va înceta, mă voi retrage eu. Mi-e scârbă de atitudinea asta.

2 comentarii:

Ana spunea...

lets go to sleep....
:)

Mihail Simionescu spunea...

cunosc senzația...printr-o perioadă asemănătoare trec și eu...

Acasă e acolo unde există calitate și confort!

 În fiecare noapte mă trezesc de cel puțin 4-5 ori pentru a-mi hrăni micuțul de doar două luni... ... Așa că timp de 10 minute, din două în ...